19:00

VG 11 (Vista/Gais)

Referat: Råslätt SK - VG 11 (Vista/Gais)

Råslätt SK vs VG11
En match som var oviss in i det sista! Då menar jag vädret. Efter allt regn var vi nog inställda på att matchen skulle ställas in, men icke. domaren blåste igång och det tog inte mer än 5 minuter så stod det... 1-0, oj vad var det som hände? RSK tog ledningen. Innan vi gick ut på planen sa vi att vi skulle ta vara på våra hörnor och om vi siktade på Matildas huvud så skulle hon sätta dit den! Efter ca 10 min in i matchen fick vi en hörna, Linn gick ut för att lägga den, Matilda gick fram och vips så stod det 1-1, härligt härligt. Sedan var det VG11 som tog över hel å hållet, 1-2 målet var dessutom ett av våra snyggaste mål hittils, Jossa bryter på mittfältet spelar hem till Matilda som passar Eila på kanten som slår en genomskärare in på en fri yta där Sanna kommer löpande och gör MÅÅÅÅL! hur snyggt som helst.
Sanna gör oxå 1-3 och 1-4, och vi har faktist bud på flera.
Andra halvlek har inte riktigt samma fart som första med vi kontrollerar den och vi skapar en heldel och det känns säkert, RSK har genom framförallt deras nr 4 och nr 10 några farligheter och till slut får de in 2-4 i 80:e minuten. VG 11 fortsätter och kontrollera matchen och när det återstår 5 minuter snappar Sanna bollen och sätter sitt 4:e mål för dagen och vi vinner med 2-5.

Om vi var nr för små mot Taberg så kan man säga att vi var nr förstora mot Råslätt, vi tar många bra beslut och försöker vårda bollen inom laget, trots att planen är svår spelad.
Vi fyller på med backarna och det ser bara bättre ut efter varje match!
Vi hade för dagen lånat in Ebba Ö från 97 (efter mycket kort varsel) och det visar att vi även har yngre spelare som snart kommer att kunna förstärka vårt Damlag.
Ni visar återigen bra moral och ni jobbar för varandra. Nu tar vi och laddar inför nästa match som är mot Mariebo IK.

Viktigt är att vi kommer på träningarna som är kvar innan sommar uppehållet.